Η σεξουαλική ενέργεια - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 

Η σεξουαλική ενέργεια είναι κάτι πολύ περισσότερο από την σεξουαλική ικανοποίηση και δεν επιδέχεται σπατάλη χωρίς την παρουσία του συναισθήματος.

Είναι η σημαντικότερη ενέργεια εκδήλωσης του Θείου και της Δημιουργίας… Η σεξουαλική ενέργεια είναι δημιουργική ενέργεια που μπορεί κυριολεκτικά να δημιουργήσει ζωή. Είναι μια από τις πιο ισχυρές ενέργειες που έχουμε στο σώμα μας. Η δόνηση της σεξουαλικής ενέργειας είναι απίστευτα δημιουργική, μυστικά μαγική και θεϊκά ιερή, αλλά δεν χρησιμοποιείται πάντα ως τέτοια.

Όταν ανταλλάσσετε σεξουαλική ενέργεια με ένα άτομο, ανακατεύετε την ενέργειά σας με αυτό το άτομο. Όταν σχεδόν δεν γνωρίζετε αυτό το άτομο, “ανακατεύεστε ενεργητικά” μαζί του και μπορεί να αναλάβετε ενέργειες που δεν γνωρίζετε.

Η Μεταστοιχείωση της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική, θεία δημιουργική δύναμη είναι η ανάσταση από το θάνατο στην αιώνια ζωή»

Ελίζαμπεθ Χέικ

Εάν καλλιεργήσουμε την πνευματική επίγνωση και επιτύχουμε τη συμπαντική συνειδητότητα, αποκτάμε κυριαρχία επάνω στις φυσικές δυνάμεις που μπορούν να μας μεταφέρουν στο σκοπό μας με απίστευτη ευελιξία.

Ενέργεια και Σεξ

Για όσους παίρνουν το σεξ πολύ ελαφρά, αφήνω αυτές τις πληροφορίες εδώ….

Τα τσάκρα αναγεννούνται κάθε 7 χρόνια, οπότε αν μείνετε με ένα άτομο έστω και μία φορά, η ενέργειά του θα μείνει μαζί σας για 7 χρόνια. Πάντα αν δεν ξέρετε πώς να εξαγνιστείτε…

Όταν κάνετε σεξ με κάποιον, όλα ξεκινούν ως μια πολύ ενεργητική διαδικασία.
Κυρίως το τσάκρα της ρίζας (Muladhara) των δύο ενώνονται και από αυτή την οικειότητα, οι αύρες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγάλη αυρική ενέργεια γύρω από τα δύο τσάκρα. Μέσω του χωρισμού όμως, αφήνεται και ένα ενεργειακό και καρμικό αποτύπωμα….

Όσο περισσότερο χρόνο σε σχέση έχετε με κάποιον άνθρωπο, τόσο πιο βαθιά είναι η σύνδεση μεταξύ σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές θυμάστε τόσο πολύ τον πρώην ή την πρώην σας και την τότε σχέση σας. Με αυτόν τον τρόπο μετατοπίζετε τις δονήσεις σας και δημιουργείτε ενεργητικούς δεσμούς όπου συνεχίζουν να μεταδίδουν ενέργεια σε ένα άλλο λεπτότερο επίπεδο.

Να είστε σε σχέση και όχι μόνο να ικανοποιείτε τις σεξουαλικες ανάγκες σας…

Σε κάθε σχέση, “κερδίζετε” λίγη από την ενέργεια του άλλου. Αν έχετε σχέσεις κυρίως με ασυνείδητους, ανάλαφρους και χωρίς αγάπη ασταθείς ανθρώπους, τότε έχετε “κλέψει” λίγο από την ενέργεια τους… Ως συνέπεια από αυτό είναι να μην σας κάνουν ευτυχισμένοι κανένας τους, παρόλο που έχετε πολλούς λόγους να είστε…

Αντίθετα, αν είστε σε σχέση με κάποιον άνθρωπο που είναι συνειδητοποιημένος, γεμάτος φως, γεμάτος αγάπη και διατηρεί την ενέργειά του καθαρή, δημιουργείται μια υπέροχη ανταλλαγή θετικής ενέργειας και για τα δύο άτομα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι αυξάνουν την αγάπη και την συνειδητότητα τους. Η σεξουαλικη ενέργεια με συναίσθημα μεταστοιχείωνει τις σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές και ψυχικές ενέργειες, που οι άνθρωποι συνήθως διασκορπίζουν με τη στεγνή, χωρίς συναίσθημα, σεξουαλική δραστηριότητα.

Η ενέργεια της αγάπης και της σεξουαλικότητας

Η ενέργεια της αγάπης και της σεξουαλικότητας είναι τόσο μεγάλη και μαγική που δονείται τόσο ψηλά και φτάνει σε μια διευρυμένη κατάσταση συνείδησης.

Προσέλκυση του σωστού ανθρώπου για εμάς:

Γιατί να προσελκύουμε στη ζωή μας ανθρώπους των οποίων οι σχέσεις μαζί μας είναι κενές, επώδυνες και ρηχές;

Να προσέχετε πάντα και θυμηθείτε ότι:

  • Πρώτον, την δόνησηΈλκουμε αυτό στο οποίο δονούμαστε.
  • Δεύτερον, την μάθηση: Ο άλλος είναι η αντανάκλασή σας, θα σας δείξει τις σκιές σας για να τις αναγνωρίσετε και να τις δουλέψετε.
  • Τρίτον, τις εσωτερικές συγκρούσεις: Δεν έμαθες να αγαπάς, δεν έμαθες ποτέ να εκτιμάς…

Επομένως, συσχετιζόμαστε με ανθρώπους στο ίδιο επίπεδο δόνησης. Μπορείτε επίσης να δεθείτε (“ερωτευτείτε”) με ένα τέτοιο άτομο, με την αδυναμία να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας μέχρι να τελειώσει η σχέση, επειδή αντιλαμβάνεται δονητικά την ανάγκη σας για Αγάπη, αλλά αντανακλά μόνο τη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Αγαπήστε τον εαυτό σας και θα αγαπήσετε τους άλλους και οι άλλοι θα σας αγαπήσουν.
Δεν πρόκειται για πρόσκληση για να μην κάνειτε σεξ, αλλά κάντε το με ΑΓΑΠΗ όσες φορές θέλετε! Πριν από αυτό θυμηθείτε, οι άνθρωποι με καλή ΔΟΝΗΣΗ ξέρουν πώς να επιλέγουν την ΑΓΑΠΗ και το ΦΩΣ. Ποτέ μην κοιμάστε με κάποιον που δεν θέλετε να είστε μαζί, μην το κάνετε από εκδίκηση ή επειδή πρέπει, αυτό θα “στραγγίσει” περαιτέρω την ενέργειά σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Image by Merlin Lightpainting from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη