Μυστικά ομορφιάς με συστατικά της φύσης

Υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς στο εμπόριο για οτιδήποτε ζητήσετε. Οι λάτρεις όμως των φυσικών τρόπων και συνταγών ομορφιάς σίγουρα θα εκτιμήσουν τα παρακάτω μυστικά. Η περιποίηση σημείων που τονίζουν την ομορφιά μας, δηλώνει υγεία και ευεξία και τονώνει την αυτοπεποίθηση μας.

Τα χείλη είναι το πιο αισθησιακό σημείο του σώματος του ανθρώπου, ως προς την έλξη του έρωτα. Αλήθεια πως θα μπορούσαμε να τα περιποιηθούμε;

Φτιάχνοντας ένα μείγμα με μέλι και καστανή ζάχαρη, βουτήξτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά τα χείλη σας. Με τον τρόπο αυτό θα κάνετε απολέπιση στα χείλη σας.

Οι βλεφαρίδες μας τονώνουν και ομορφαίνουν το βλέμμα μας. Έναν άνθρωπο τον κοιτάς πρώτα στα μάτια, σωστά;

Σε ένα καθαρό πινελάκι από το μακιγιάζ, αλείψτε καστορέλαιο και περάστε τις βλεφαρίδες σας, πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ. Το πρωί που θα ξυπνήσετε θα δείτε το αποτέλεσμα της περιποίησης που προσφέρατε.

Το πρόσωπο μας θέλουμε να είναι καθαρό και να λάμπει. Θέλουμε να δείχνει νεανικό και να είναι έτοιμο πριν και μετά το make up.

Βουτήξτε ένα μικρό βαμβάκι ή ένα βαμβακάκι του ντεμακιγιάζ σε μυλόξυδο και περάστε το πρόσωπο σας πριν κοιμηθείτε. Το πρωί πλύνετε το πρόσωπο σας και θα δείτε την φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας.
Πριν το make up μπορείτε να αλείψετε το πρόσωπο σας με aloe vera και να ετοιμάσετε την περιοχή για καλύτερα αποτελέσματα.

Για φυσικό ντεμακιγιάζ το λάδι καρύδας είναι η καλύτερη επιλογή και χρήσιμο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα για να αναδείξουμε τον τρόπο έκφρασης μας, την επικοινωνία μας, ακόμη και την διαμαρτυρία μας.
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει όμορφα και λαμπερά μαλλιά.

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται και ως conditioner για μαλλιά που έχουν την τάση να φριζάρουν.


Για τα ξηρά μαλλιά ανακατέψτε μέλι με ελαιόλαδο και κάνετε ελαφρό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το μείγμα για 20 λεπτά και έπειτα ξεβγάλετε.

Για όσους παρουσιάζουν αλλεργίες και έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα ή έχουν κάποιο ιστορικό πρωτίστως να συμβουλευτούν τον Δερματολόγο τους ή τον Αισθητικό τους.

Επιμέλεια Άρθρου: Δώρα Καλούτση
https://physicoscosmos.blogspot.com

(Οι ανωτέρω πληροφορίες του άρθρου είναι ενημερωτικές και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν θεραπεία, ούτε την πρόθεση να αντικαταστήσουν τυχόν ιατρική συμβουλή ή ιατρική οδηγία.Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει υποχρεωτικά να λάβετε την έγκριση του θεράποντα ιατρού σας.)
Φωτογραφία

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη