Πως φτιάχνουμε το φυσικό ρόφημα που βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία




Φτιάχνουμε το φυσικό ρόφημα που καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία

Το να πάσχει κάποιος από χοληστερίνη σημαίνει ότι υπάρχει και ο ενδεχόμενος κίνδυνος μίας καρδιακής προσβολής. Η συσσωρευμένη χοληστερόλη εναποτίθεται και επικάθεται στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες.

Θα είναι καλό για σας να λάβετε κάποια άμεσα μέτρα, αν έχετε διαγνωστεί με υψηλή χοληστερόλη. Το να πάρετε φάρμακα θα είναι ίσως το πρώτο βήμα σας, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ενέργειες, όπως οι φυσικές θεραπείες.

Εδώ είναι μια συνταγή που μπορείτε να ακολουθείτε σε καθημερινή βάση:

Συστατικά:

1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι χυμό τζίντζερ
1 φλιτζάνι χυμό κρεμμυδιού ή σκόρδου
1 φλιτζάνι φυσικό μηλόξυδο
3 φλιτζάνια μέλι

Σχόλιο: Τα παραπάνω φυσικά συστατικά είναι προφανές οτι και η συχνή λήψη τους μεμονωμένα, αποτελούν ισχυρά βοηθήματα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, ανεξαρτήτου της συνταγής.

Διαδικασία

Αναμίξτε τα τέσσερα διαλύματα σε ένα σκεύος, θερμάνετε τα σε χαμηλή φλόγα για 30 λεπτά, και αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Μετά από αυτό θα πρέπει να προσθέσετε τα 3 φλιτζάνια μέλι και να ανακατέψετε. Φυλάξτε αυτό το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι, στο ψυγείο.

Χρήση

Δεν μπορείτε να καταναλώνετε αυτή τη συνταγή ακόμα όμως, διότι το ιδανικό είναι να λαμβάνετε μία κουταλιά της σούπας κάθε πρωί με ένα άδειο στομάχι.

Ακόμη και αν η γεύση του δεν είναι πολύ καλή, αυτή η φυσική συνταγή θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά. Έτσι μπορεί να σας προστατεύσει από πιθανές καρδιακές παθήσεις, και από τα προβλήματα χοληστερόλης

Αν σας το επιτρέπει το σώμα σας και γενικά η υγεία σας, καλό θα ήταν να το συνδυάσετε με άσκηση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Προσοχή: Πριν χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ρωτήστε κάποιον ειδικό που να είναι ενήμερος για το ιστορικό υγιείας σας!

Το διαβάσαμε εδώ
Image by Narupon Promvichai from Pixabay

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη